petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Za malega Jona

Rokometno društvo Herz Šmartno in RK Dol TKI Hrastnik sta združili moči in z ekipo imenovano “Mali Jon” odigrali dobrodelno tekmo proti aktualnim državnim prvakom RK Celje Pivovarna Laško. Čeprav je bil rezultat drugotnega pomena, so prvaki slavili z rezultatom 34:32 (18:14).
Idejni vodja projekta in trener Dolanov, Primož Cenkar, je pred tekmo povedal: “Ker osebno poznam družino, smo se skupaj s soorganizatorji odločili, da z dobrodelno rokometno tekmo pomagamo malemu Jonu uresničiti željo, da bi lahko hodil. Radi bi se zahvalili RK Celje Pivovarna Laško, da so potrdili udeležbo na tekmi in so še enkrat dokazali, da so klub z velikim srcem. Hvala tudi RD Herz Šmartno in RK Dol TKI Hrastnik, da so kljub velikemu rivalstvu, združili moči in s tem dokazali, da dobrodelnost podira slovenske stereotipe. Pričakujemo spektakel, ki ga v Šmartnem še ni bilo, zato vabim vse, da Jonu pomagamo uresničiti njegove sanje.”

Ker je bila tekma dobrodelno obarvana, so bili vsi prostovoljni prispevki obiskovalcev tekme namenjeni malemu Jonu, ki marca odhaja na operacijo v ZDA, družina pa potrebuje sredstva za terapije, ki jih bo moral Jon opravljati še nadaljnja tri leta po operaciji.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor