sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Nagradna anketa

Da bo Celostna prometna strategija (CPS) Občine Hrastnik čim bolj prilagojena zahtevam in željam uporabnikov, želi Občina Hrastnik z anketo identificirati usmeritve za prihodnji prometni razvoj občine. Z anketo želi izvedeti, kakšne so potovalne navade občanov, kakšne so njihove želje pri prometnih ureditvah v mestu in v celotni občini. Občina Hrastnik je zato svoje občane prosila, da anketo izpolnijo v čim večjem številu.
Vsi, ki bodo oddali veljavno izpolnjeno anketo ter v njej vpisali svoje kontaktne podatke, se bodo potegovali tudi za nagrade, ki jih bo razdelil žreb. Nagrade na temo trajnostne mobilnosti v vrednosti 100, 50 in 25 evrov bodo podeljene na Festivalu ŠTOUR (26. avgust 2016), na Želodkovem festivalu (3. september 2016) in v sklopu Evropskega tedna mobilnosti (16. – 22. september 2016). Kakšne bodo nagrade, bo Občina sodelujočim zaupala pred napovedanimi prireditvami. Izdala pa je, da bodo med vsemi izpolnjevalci izžrebali tudi dobitnika glavne nagrade, ta pa je električno kolo.

Anketa je objavljena na spletni strani:  https://www.1ka.si/a/101039. V njej lahko sodelujejo občani Hrastnika, starejši od 12 let.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor