nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Vse pripravljeno za sprejem

V Hrastniku bodo nocoj slavili svojega srebrnega olimpijca. Peter Kauzer se s srebrno kolajno vrača v Hrastnik iz olimpijade v Riu ponosen in srečen. In v Hrastniku je že vse nared za sprejem, ki se bo pričel ob 17.30 uri. Najprej mu bodo zaigrali godbeniki Steklarske godbe Hrastnik, srebrnega častnega občana Hrastnika, ki je začasno mesto preimenoval v Srebrni Hrastnik, bo prisrčno pozdravil njegov velik navijač, župan Hrastnika Miran Jerič. Seveda ne bo manjkal niti ponosni predsednik Kajakaške zveze Slovenije Andrej Ribič, pa predsednik matičnega kluba BD Steklarna Hrastnik Rado Gnjidič. Poleg njih se bodo na odru zvrstili še predstavniki sponzorjev, krajevne skupnosti in prav gotovo še kdo, ki bo hotel Petra tako ali drugače obdariti.
Kako bo Pero, popularni Kapsl, prišel na prizorišče, naj še vedno ostane skrivnost. Za Petra do prireditve, za ostale obiskovalce pa vse do suhe vaje, ko bodo potrenirali, kako bo zgledal sprejem srebrnega olimpijca.

Po uradnem delu sprejema bodo Petra raztrgali mediji, potem pa se bo Peter prav gotovo sprehodil med zbranimi navijači. Ti bodo lahko uživali v nastopu skupine Fossily band. Fešta bo popolna še s hladno pijačo, funštercem, krumpantočom in čevapčiči. Danes je Hrastnik ovit v srebrno barvo.

MP

Isti avtor