Konec tedna so imeli veliko dela predvsem policisti v Hrastniku, a tudi v Trbovljah in Zagorju ni bilo povsem mirno.

PP HRASTNIK

Petek, 14. maj 2021

Policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 31-letniku z območja Hrastnika in pri tem odkrili prostor za vzgajanje rastlin, kjer je bilo 30 manjših in 6 večjih sadik. Prav tako so bile našli še snovi v šestih steklenih kozarcih z neznano posušeno rastlino in pripomočki. Vse snovi so poslali v analizo. Osumljenega bodo po zbranih obvestilih kazensko ovadili zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanim drogami. Okoli 20. ure so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda, kršiteljici pa so izdali plačilni nalog.

Sobota, 15. maj 2021

V večernih urah so policisti ženski zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, sledi pa ustrezen prekrškovni postopek.
Pozno zvečer so bili obveščeni o preglasni glasbi, kršitelju so izdali plačilni nalog.

Nedelja, 16. maj 2021

Ob 10.20 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom. Ugotovili so, da je neznani voznik z vozilom trčil ob betonski podpornik ter v smreko. V nesreči je nastalo za okoli 170 evrov materialne škode. Policisti še zbirajo obvestila.

PP TRBOVLJE

Petek, 14. maj 2021

Tudi trboveljske policiste so obvestili o preglasni glasbi, zato so kršitelju izrekli opozorilo.
Obravnavali so poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, o prometni nesreči obvestila še zbirajo. Ob 9.30 se je zgodila prometna nesreča, v kateri je nastala materialna škoda. Voznik osebnega vozila je zaradi nepravilnega vključevanja trčil v drugo osebno vozilo. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

PP ZAGORJE OB SAVI

Sobota, 15. maj 2021

V večernem času so policisti zasegli vozilo večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov, zoper nega pa bodo podali obdolžilni predlog na sodišče.
Na območju Zagorja ob Savi je neznanec vlomil v vikend, od koder je ukradel kompresor, kotel ter pijačo. Lastnika objekta je oškodoval za okoli 2000 evrov.

Prejšnji članekIzziv za družine
Naslednji članekDanes bi praznoval dr. Janez Drnovšek