sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Vrnili najden denar

PP Zagorje

Pretekli konec tedna je zagorska policijska patrulja na Izlakah odkrila ukradeno vozilo.

Dežurni policist je našel osebno izkaznico.

Patrulja je vozniku osebnega vozila odvzela vozniško dovoljenje in mu v skladu z zakonodajo zaradi vožnje pod vplivom alkohola prepovedala nadaljnjo vožnjo.

Občan je na bankomatu našel denar, ki ga je izročil policistu. Če bodo policisti našli lastnika, mu oziroma ji bodo denar vrnili. Morebitni lastnik mora na policijski postajo dokazati izgubo oziroma upravičenost do denarja.

Patrulja je prejela obvestilo o sporu glede lastništva hiše.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo na parkirišču.

Občan je na policijo prijavil tatvino registrske tablice.

Policist je prejel obvestilo o prometni nesreči I. kategorije (po Zakonu o pravilih cestnega prometa je to prometna nesreča, v kateri je nastala samo materialna škoda) na parkirišču s pobegom.

Patrulja je zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru v zasebnem prostoru kršiteljema izdala plačilni nalog.

Patrulja je nudila asistenco zdravstvenemu osebju v gostinskem lokalu v Zagorju ob Savi. Ugotovili so tudi tudi kršitev zakonodaje, zaradi česar bodo zoper kršitelje ustrezno ukrepali.

27. novembra so zagorski policisti prejeli obvestilo o zaparkirani garaži. Na PP se je zglasil občan, ki je bil v zvezi prijave dogodka napoten na zasebno tožbo.

Policija je prejela obvestilo o nedelujočih semaforjih na delovišču. Napako so pristojni odpravili.

Policisti so bili obveščeni o poškodovanem nogometnem golu na igrišču. Ugotovili so, da gre za prometno nesrečo s pobegom.

Patrulja je odšla na kraj, kjer naj bi bilo vozilo nepravilno parkirano. Na kraju so ustrezno ukrepali.

Občanki so na policijski postaji vrnili najden denar, ki ga je pozabila v reži bankomata.

Občan je na PP prijavil prometno nesrečo I. kategorije (samo z materialno škodo) s pobegom. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Patrulja je v Litiji obravnavala prometno nesrečo I. kategorije, kjer so pri obravnavi nesreče ugotovili, da povzročitelj nima vozniškega dovoljenja ter da je vozil pod vplivom alkohola, zaradi česar so mu zasegli tudi osebni avtomobil.

PP Hrastnik

24. novembra so malo čez polnoč policisti zaradi odklona preizkusa alkoholiziranosti odredili pridržanje zoper voznika osebnega vozila.

26. novembra so policisti ob 6.20 uri vozniku osebnega vozila zasegli vozilo zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor