PP Hrastnik

V petek, 20. oktobra, ob 13.50 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom. V nesreči je nastalo za okoli 200 evrov materialne škode.

PP Trbovlje

V petek ob 22.40 uri so policisti pri kontroli prometa ustavili voznika, ki je

odklonil strokovni pregled na mamila. Zoper njega sledi obdolžilni predlog na sodišče. Slabo uro pozneje so ustavili voznika, ki je odklonil strokovni pregled za prisotnost alkohola v krvi Ker je obstajala bojazen da bo z vožnjo nadaljeval, so ga do iztreznitve pridržali.

V soboto ob 2.30 uri so po ponovnem hujšem prekršku zasegli vozilo vozniku, ki je opravil že več kršitev cestno prometnih predpisov. Zoper njega sledi tudi obdolžilni predlog. Enak postopek sledi tudi vozniku, ki so ga policisti ustavili ob 4.10 uri in mu odredili strokovni pregled na mamila. Več prepovedanih tablet pa so policisti isti dan zvečer zasegli osebi, zoper katero sledi prekrškovni postopek.

V nedeljo se je na policist obrnila oškodovanka in prijavila, da je neznani voznik trčil v njen parkiran osebni avto ter s kraja nesreče pobegnil.

PP Zagorje

V petek so policisti ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkusalkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.72 mg/l. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega sledi tudi obdolžilni predlog na sodišče. Še vedno pa zbirajo obvestila o kršitvi javnega reda in miru zaradi preglasne glasbe v kulturnem domu Kisovec. Prav tako v Kisovcu so v soboto našli denarnico, ki so jo že vrnili lastnici.

V soboto ponoči so policisti ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkusalkoholiziranosti je pokazal rezultat 0.61 mg/l. Vozniku so odvzeli vozniško dovoljenje, zoper njega sledi tudi obdolžilni predlog na sodišče.

V Kisovcu se je zgodila prometna nesreča, v kateri je povzročitelj pobegnil. Policisti so ga pozneje izsledili in mu izdali plačilni nalog. Plačilni nalog pa so izdali tudi oškodovanki, ker je nepravilno parkirala vozilo.

ZT

Prejšnji članekPredsedniške volitve v Zasavju
Naslednji članek40 let Zagorskega okteta