sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Vožnja po nepravi strani cestišča

Na območju Zasavja so policisti preko vikenda poleg rednih nalog ukvarjali še s pobeglim voznikom, ki je vozil po nepravem delu cestišča in povzročil prometno nesrečo, pa drogiranim voznikom, voznikom brez vozniške, pijanim razgrajačem na Izlakah, požarom zaradi pozabljene hrane na štedilniku, glasno glasbo, krajo dveh koles, psom brez povodca …

PP Zagorje ob Savi

Petek, 18. 9. 2020

Policisti so v večernem času v Zagorju ob Savi ustavili voznika, pri kateremu je bil hitri test na droge pozitiven, zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled v ZD Zagorje ob Savi. Sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V večernem času so policisti intervenirali na območju Izlak, kjer je mlajši pijani moški razmetaval predmete po hiši. Sledi ustrezen ukrep.

Sobota, 19. 9. 2020

V popoldanskem času so policiste obvestili o požaru na stanovanjski hiši na območju Zagorja. Zagorelo je zaradi pozabljene hrane na vključenem štedilniku. Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Ta dan so dvakrat posredovali v Zagorju še zaradi glasne glasbe. V enem primeru so zoper kršitelja ustrezno ukrepali in je glasbo takoj ob prihodu policistov ugasnil, v drugem primeru pa kršitev ni bila ugotovljena.

PP Hrastnik

Petek, 18. 9. 2020

Policisti so zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli osebni avto kršitelju. Kršitelja čaka obdolžilni predlog.

Policisti so moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Sobota, 19. 9 2020

Policiste so obvestili o poškodovanju stekla na vratih. Neznani storilec je lastnika oškodoval za 20 evrov.

PP Trbovlje

Petek, 18. 9. 2020

Zjutraj se je na regionalni cesti Zagorje ob Savi – Trbovlje pripetila prometna nesreča zaradi vožnje neznanega voznika z neznanim vozilom po nepravilni strani cestišča. Voznica, ki je pripeljana nasproti, se mu je umikala, pri tem pa trčila v obcestno ograjo. Po trčenju je neznani voznik odpeljal v smeri proti Zagorju ob Savi. »Vse, ki bi karkoli vedeli o pobeglem vozniku, naprošamo, da obvestijo PP Trbovlje, pokličejo na št. 113, lahko tudi anonimno na 080 1200,« so sporočili iz PU Ljubljana.

Preko noči je neznanec izpod nadstreška v Trbovljah ukradel dve kolesi znamke Rockrider ter s tem lastnika oškodoval za okoli 450 evrov.

Nedelja, 20. 9.2020

V večernem času so policisti posredovali v Trbovljah, ker 56-letna občanka ni imela na povodcu svojega psa, zaradi česar so ji izrekli opozorilo.

Savus

Fotografija je simbolična

Isti avtor