Včeraj so policisti v Hrastniku okrog 18. ure posredovali v sporu med partnerjema. O dogodku še zbirajo obvestila. Okrog 19.30 ure pa so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru zaradi glasne glasbe in vpitja. Ob prihodu na kraj dogodka, so ugotovili, da je šlo za praznovanje rojstnodnevne zabave, ki se je že zaključila.
Policisti Policijske postaje Zagorje pa so včeraj največ aktivnosti namenili urejanju  povečanega cestnega  prometa  na  regionalni cesti Zagorje – Bevško – Trbovlje ter na železniški postaji Zagorje, in sicer zaradi obvoza, ki je nastal zaradi popolne zapore ceste v Trbovljah. Policisti so bili še posebej pozorni na promet v bližini Osnovne šole Ivana Skvarče v jutranjem času, kjer so zagotavljali varno pot otrok v šolo.

Ob nastali zapori in povečanem prometu v Zagorju policisti vse udeležence v cestnem prometu pozivajo k strpni, previdni in varni vožnji, še posebej v jutranjem času v okolici izobraževalnih ustanov, ko je vidljivost še zmanjšana  in so v prometu udeleženi otroci na poti v šolo. Vozniki so jim dolžni – kljub povečanemu prometu in vsakdanji naglici – s svojo previdnostjo zagotavljati varno  pot  v  šolo  ter  omogočiti  varno prečkanje  prometne  regionalne  ceste.

»Le tako,« pravijo policisti, »lahko skupaj prispevamo k večji varnosti naših  najmlajših udeležencev v cestnem prometu.«

ZT

Prejšnji članekObnovili bodo skakalnici
Naslednji članekVoda je