torek, 23 aprila, 2024

Iz te kategorije

Voznika brez dovoljenja in napadalen pes

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek popoldne so policisti na območju Zagorja pri kontroli cestnega prometa na Cesti 20. julija ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega je bilo ugotovljeno, da vozi motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Motorno kolo so mu odvzeli, zoper kršitelja pa podali obdolžilni predlog.

PP Trbovlje

V Trbovljah so policisti dopoldne pri kontroli prometa opazili voznika osebnega avtomobila, ki je huje kršil cestno prometne predpise. Vozil je z neprilagojeno hitrostjo, ni upošteval svetlobnih prometnih znakov in je prehiteval kolono vozil. Ko so ga ustavili, se je izkazalo, da je mladoletnik, ki še ni opravil vozniškega izpita. Avto so mu zasegli, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

PP Hrastnik

Hrastničanka se je obrnila na policiste in prijavila dogodek, ki se je zgodila 22. julija. Takrat je sprehajala svojega psa na povodcu, ko se je vanj zapodil drugi pes, ki ga je sprehajal občan prav tako na povodcu. Občanka je pri dogodku padla in se poškodovala. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo zoper lastnika psa uvedli prekrškovni postopek.

ZT

Isti avtor