sobota, 13 aprila, 2024

Iz te kategorije

Voznica podrla nadstrešek na Izlakah

PP Trbovlje
Nekaj pred 21. uro so policiste obvestili o  prometni nesreči s pobegom, kjer je za zdaj še neznani voznik z vozilom zaradi nepravilnega premika  trčil v parkiran osebni avto znamke Hyundai Lantra in s kraja nesreče pobegnil. Glede okoliščin nesreče policisti zbirajo obvestila.

PP Hrastnik

Policisti so obravnavali dva alkoholizirana voznika, pri katerih so namerili 0,81 in 0,79 mg/l – zoper oba bodo podali obdolžilni predlog.

Okoli 19. ure so policiste obvestili  o prometni nesreči v Izlakah. Ugotovili so, da je voznica  vozila osebni avtomobil znamke Seat  iz smeri Izlak proti Čemšeniku. Ko je pripeljala do neposredne bližine stanovanjske hiše, je zaradi vožnje preblizu desnega roba zapeljala desno s ceste. Pri tem je trčila v lesen nadstrešek stanovanjske hiše in vozili, ki sta bili parkirani pod nadstreškom. V nesreči ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za okoli 10.000 evrov materialne škode. Voznica je prejela plačilni nalog. Nadstrešek in poškodovana vozila so odstranili gasilci PGD Zagorje – mesto.

V nočnem času so policisti obravnavali  vlom v trgovino, iz katere so neznanci odnesli za 700 evrov tobačnih izdelkov.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor