PP Zagorje

V četrtek, 18. januarja, se je na policijsko postajo zglasil Zagorjan, ki mu je neznanec ukradel registrsko tablico z osebnega vozila, parkiranega na železniški postaji v Zagorju. Gre za tablico z oznako LJ GU-604. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Popoldne so na Izlakah ustavili voznico osebnega avtomobila, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so ji zasegli vozilo in zoper njo podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. Zaradi drugih prometnih prekrškov, ki jih je storila, so jo tudi denarno kaznovali.

PP Trbovlje

Dopoldne je v Trbovljah občan našel 10 evrov v reži bankomata na Ulici Sallaumines. Lastnika čakajo na policijski postaji.

Pri kontroli prometa so policisti ustavili 26-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zasegli so mu vozilu, zoper njega pa podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Na policiste se je obrnila občanka, ki ji je neznanec ukradel 90 evrov. V času njene odsotnosti je storilec vstopil v njeno pisarno, nato pa iz njene denarnice v torbici ukradel denar. Občanka ga je zalotila pri dejanju in ga pospremila iz objekta, šele kasneje pa je ugotovila, da jo je osumljeni okradel.

Popoldne sta se v gostinskem lokalu v Trbovljah stepla občana.

ZT