PP Trbovlje
Neznani voznik trčil v ograjo oškodovanca in jo poškodoval, nato pa s kraja pobegnil. Za povzročiteljem policisti še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

Zaradi nepravilnega parkiranja so policisti izdali plačilni nalog občanu, ki je avto parkiral pred garažo prijavitelja in mu s tem zaparkiral izvoz.

Policisti so pri kontroli prometa ustavili voznika mopeda, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja neregistrirano vozilo, označeno kot ukradeno.  Moped so mu zasegli in mu izdali plačilni nalog zaradi kršitve cestnoprometnih predpisov, ali gre tudi za kaznivo dejanje, pa še raziskujejo.

Plačilni nalog so izdali tudi kršitelju, ki je moti javni red in mir v zasebnem prostoru.

Na policiste se je obrnila voznica, ki je na območju občine Zagorje ob Savi povozila kamen in s tem na vozilu povzročila za 100 evrov materialne škode.

Zagorski policisti so intervenirali zaradi prijave kršitve javnega reda in miru na javnem kraju tudi v Hrastniku. O dogodku še zbirajo obvestila

PP Hrastnik

Zjutraj se je v Hrastniku zgodila prometna nezgoda na parkirišču, v kateri je voznica na parkiranem vozilu povzročila za okrog 150 evrov škode, nato pa s kraja pobegnila. Policisti so jo izsledili in ji izdali plačilni nalog.

ZT

Prejšnji članekIzšel je junijski Zasavski tednik
Naslednji članekPraznovala bi 165. rojstni dan