ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Vlom v skladišče koles

Trbovlje
V torek, 25. oktobra, okoli 9. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo zaradi neprilagojene hitrosti voznika. Ta je pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad vozilom in trčil v nasproti vozeče vozilo. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

 V dopoldanskih urah so policisti obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer bo zoper storilca podana kazenska ovadba na tožilstvo.

Okoli 12. 30 ure so bili policisti obveščeni o vlomu v skladišče, kjer je za zdaj še neznani storilec odtujil več del koles in kolo znamke BMX WTP sivo rjave barve.

Okoli 19. ure so bili policisti obveščeni, da je skrbnici pobegnil pes, ki je  ugriznil Trboveljčana v nogo. Lastnici so izdali plačilni nalog.

Zagorje

Dopoldne so policisti na odseku Zagorje ob Savi – Izlake zaradi prometnega prekrška ustavili voznika, ki je – kot so ugotovili – vozil osebni avto brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, neveljavno dovoljenje poslali na pristojno Upravno enoto, zoper voznika pa bodo vložili obdolžilni predlog za ugotovljene kršitve cestno prometnih predpisov.

V večernem času je oškodovanec policistom predlagal pregon kaznivega dejanja – grožnje. Policisti v zvezi naznanjenega kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila, svoje ugotovitve pa bodo posredovali na pristojno  Okrožno državno tožilstvo.

ZT

Isti avtor