V Zagorju so tudi včeraj zabeležili poskus vloma. Neznani storilec je poskušal s silo odpreti vrata mlekomata, kar pa mu ni uspelo. Vseeno je na avtomatu povzročil za okrog 100 evrov škode.V Zagorju se je včeraj pripetila tudi prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v vozilo, ki je pred njim zaviralo zaradi kolone. Pri trku je nastalo za okrog 2000 evrov škode.

Prometna nesreča se je včeraj zgodila tudi na  regionalni cesti v Bevškem, ki pa je terjala le materialno škodo. 69-letni voznik osebnega vozila je zaradi nepravilne smeri vožnje trčil  v nasproti vozeč avtobus.

V Trbovljah so policisti izrekli opozorilo 38-letnemu vozniku, ki je svoje vozilo parkiral pred garažo in tako onemogočil izvoz. Niso pa izrekli opozorila osebi, katero so občani prijavili kot domnevnega goljufa pri sklepanju naročnin za dobavo električne energije. Izkazalo se je namreč, da je oseba dejansko tržnik električne energije, ki na terenu išče nove naročnike.

Zagorski policisti zbirajo tudi prijave o tatvini denarja, o kateri jih je obvestil oškodovanec. Denar je bil ukraden iz denarnice, spravljene v garderobni omarici.

 

ZT

Prejšnji članekDomača zdravila za nos in grlo
Naslednji članekSpremembe ali ne pri varstvu okolja