PP Trbovlje

V soboto, 4. novembra, ob 8.20 uri so policisti izreki globo kršiteljici, ki je v zasebnem prostoru pod vplivom alkohola udarila in žalila partnerja. Malo pred opoldnevom je občan policistom prijavil krajo. Nekdo mu je iz kleti ukradel ribiško palico. Na policiste se je v nedeljo obrnil tudi oškodovanec, ki mu je nekdo na parkirišču poškodoval parkiran avtomobil.

Trboveljski policisti so si ogledali tudi prizorišče na ulici Sallaumines, kjer so v nedeljo zjutraj občani opazili poškodovano osebo, ki je podlegla poškodbam. Na prizorišče so prišli tudi reševalci in gasilci PGE Trbovlje, ki so odstranili del poškodovane ograje in počistili krvni madež.

PP Hrastnik

V petek, 3. novembra, okrog 14. ure se je v Hrastniku zaradi izsiljevanja prednosti zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega avta in kolesar. Kolesar je bil v nesreči poškodovan in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Trbovlje, kjer je ostal na opazovanju. V nezgodi je nastalo za okrog 4.000 evrov škode.

PP Zagorje

V petek dopoldne so zagorski policisti posredovali v delovni nesreči na območju Litije, v kateri se je huje telesno poškodoval občan, ki je žagal les v gozdu. Poškodovani je bil s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana.

V Zagorju je popoldne neznanec poškodoval brisalce na oškodovančevem vozilu in ga s tem oškodoval za okrog 100 evrov.

V nedeljo dopoldne se je v Kisovcu zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila BMW pri vključevanju na prednostno cesto izsilil prednost in trčil v osebni avto znamke Suzuki. Sopotnici v poškodovanem vozilu sta se lažje telesno poškodovali.

ZT