V Zagorju so policisti obravnavali kaznivo dejanje tatvine denarja iz garderobne omare. Za neznanim storilcem še zbirajo obvestila. Obvestila zbirajo tudi za neznancem, ki je včeraj trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, pri tem pa povzročil za približno 200 evrov škode. Prav tako še raziskujejo tatvino orodja iz traktorja v vrednosti okrog 200 evrov.
V Trbovljah so policisti mladoletni osebi zasegli neznano posušeno snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga konoplja. Občanu pa so zasegli ročno zvito cigareto s posušeno snovjo, za katero prav tako sumijo, da gre za drogo. Ukrepali bodo po opravljeni analizi.

Policisti so posredovali tudi pri kršitvi javnega reda in miru, ko se je vinjena kršiteljica v gostinskem lokalu v Trbovljah nedostojno vedla do občanov in policistov ter se kljub opozorilu ni umirila. Policisti so ji odvzeli prostost in ji izdali plačilni nalog.

Na Dolu pri Hrastniku pa so včeraj v jutranjem času obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri sta se »oplazila« voznika tovornih vozil. Policisti so voznika, ki je s kraja odpeljal, izsledili in mu izdali plačilni nalog.

ZT

Prejšnji članek2192 Staretovih prenosov
Naslednji članekRazočarani Dobovčani