četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

VDC tudi uradno v Litiji

Prireditev, s katero je VDC Zagorje tudi uradno otvoril svojo enoto v Litiji, je nosila naslov Rastemo skupaj in bila obsijana s soncem. Kot je povedala direktorica VDC Zagorje dr. Špela Režun, so enoto odprli zaradi potreb uporabnikov. Na dan prireditve so predstavili tudi rehabilitacijski pripomoček, za katerega je bil denar zbran v akciji Manj svečk za manj grobov v Litiji in Šmartnem, ter proslavili prejem že tretjega certifikata kakovosti E-qalin. Sistem stalnih izboljšav in vključenost vseh interesnih skupin pri zasavskem VDC deluje že od leta 2007 in od takrat, pravijo, kontinuirano, sistematično in tudi formalno skrbijo za kakovostno delovanje.

Na otvoritvi je bila slavnostna govornica ministrica za delo, družino in socialne zadeve dr. Anja Kopač Mrak. Otvoritve se je med drugim udeležil tudi litijski župan Franci Rokavec.

V kulturnem programu so zaplesali uporabniki VDC skupaj z otroki iz vrtca Ribica. Na harmoniki jih je spremljal Robert Lazar. Uporabnica VDC Marija Polc je zaplesala tudi ob spremstvu kitarista Igorja Prijatelja iz Glasbene šole Litija, nastopili pa so še učenci podružnice OŠ Litija s prilagojenim programom, pevski zbor Doma Tisje in VDC, ki ga je na kitari spremljal Martin Malec.

ZT

Isti avtor