ponedeljek, 22 aprila, 2024

Iz te kategorije

Vandalizem v Trbovljah

Včeraj, 3. maja, se je v  Trbovljah  pripetila  prometna  nesreča  med voznikom osebnega avtomobila  in voznikom  kombiniranega  vozila, ki se je pri trku lažje poškodoval.
Na enem od trboveljskih parkirišč je ponoči neznanec na dveh avtomobilih razbil vetrobransko steklo. Nekdo pa je – prav tako na parkirišču – poškodoval vzvratno ogledalo na avtu in s tem lastnico oškodoval za 250 evrov. Policisti o dogodkih še zbirajo obvestila. Zvečer so policisti 29-letnemu Trboveljčanu zasegli neznano snov,  za  katero  sumijo, da je droga.

Včeraj dopoldne je v Zagorju voznik tovornega vozila trčil v nosilni drog telekomunikacijskega kabla in ga podrl.  Policisti so mu izdali plačilni nalog, za sanacijo poškodovanega droga in kablov pa je poskrbelo telekomunikacijsko podjetje. Dopoldne so bili policisti obveščeni o sumu kaznivega dejanja zatajitve denarnice z dokumenti in denarjem v trgovini, storjenega na škodo oškodovanke z dne 29. 4. 2016. Policisti v zvezi naznanitve kaznivega dejanja še zbirajo potrebna obvestila.

ZT

Isti avtor