petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

V zasavskih gledališčih bo veselo

Zasavska gledališča vsako leto svojim obiskovalcem omogočijo, da v obliki abonmaja vnaprej za eno sezono zakupijo gledališke vstopnice za določene predstave.
Abonenti si bodo lahko v Zagorju, Trbovljah in Hrastniku ogledali po šest predstav. V Zagorju in Hrastniku bo pet od teh predstav v produkcijah drugih gledališč, eno pa v produkciji domače gledališke skupine. V Trbovljah bodo vse predstave iz tujih produkcij.

Gledališča v okviru abonmajev obiskovalcem večinoma ponujajo komedije in tudi v Zasavju letos ni drugače. V Hrastniku bodo na sporedu same komedije –  Policaji, Čudežna terapija, Tartuffe, Trio in Mali priročnik biznisa, komedijo pa bodo odigrali tudi KUD Svoboda Dol pri Hrastniku. Tudi v Zagorju bo ob abonentskih predstavah dvorana polna smeha, saj si bodo abonenti poleg predstave zagorskih gledališčnikov lahko ogledali še komedije Ti nori tenorji, Staro za novo, Matilda, počak’! in Cucki ter komično dramo Menjava straže. Ta in komedija Trio bosta na voljo tudi v Trbovljah, poleg nje pa še triler o šoli izsiljevanja Draga Jelena Sergejevna, komična drama Demokracija!, drama Pašjon, v kateri ima vlogo znani kantavtor in igralec Iztok Mlakar, in Nostalgična komedija.

ZT

Isti avtor