ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

V Zasavskem tedniku ne spreglejte

V tokratnem Zasavskem tedniku objavljamo intervju s košarkarjem in učiteljem Gašperjem Ovnikom, ki je z reprezentanco Slovenije osvojil evropski naslov v ulični košarki in bil proglašen za najboljšega igralca evropskega prvenstva. Povedal je, … no, to pa najdete na sedmi strani novega Zasavskega tednika.
Seveda smo objavili prispevek o managerju leta Andreju Božiču. Prvega moža hrastniške steklarne boste našli točno tam, kamor spada – na prvi strani.

V časopisu najdete zanimive informacije o garancijah, ki jih daje Slovenski regionalno razvojni sklad, za začetne naložbe v osnovna in obratna sredstva.

V novi številki boste našli tudi nagradno vprašanje, nagradno križanko, preverite, kdo je osvojil testni vikend, kdo je povil otroke in kakšna imena so dobili …

Pestra je ponudba zasavskih podjetnikov. Ne spreglejte je. Če boste iskali mojstra, ga boste najlažje našli v naši rubriki Mojstri. Tokrat se predstavljata dva nova. Na 18. strani pa lahko preberete nekaj več o podjetju Ahac iz Trbovelj.

Razlogov, da Zasavski tednik preberete od prve do zadnje črke, je več kot dovolj.

Uredništvo Zasavskega tednika

Isti avtor