četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

V Zagorju znani izvajalci

V Zagorju so v mrzličnem pričakovanju Primoža Rogliča, ki ga bodo množično pozdravili jutri, v petek, 23. junija, ob 18. uri na mestni ploščadi v Zagorju. Na sprejemu bodo igrali godbenice in godbeniki Pihalnega orkestra Svea Zagorje, skupina Orlek in Dejan Žujič.

Medtem pa je že vse pripravljeno tudi za avgustovski občinski praznik. Tudi letos se bodo Zagorjani skupaj z gosti od drugod zabavali na številnih prireditvah. Občanke in občani bodo zloženko z vsemi dogodki pred praznikom prejeli v vsa gospodinjstva.

Iz Občine Zagorje pa so danes že najavili osrednja dogodka. Prav gotovo bo Noč pred nočjo in Zagorska noč spet množično obiskana. S pestrim izborom izvajalcev bo privabila številne obiskovalce ne le iz zagorske doline, ampak iz vse Slovenije.

Noč pred nočjo bo letos v petek, 4. avgusta. Od 21. ure dalje bodo obiskovalce pred gasilskim domom Zagorje-mesto zabavali: domača skupina Revolve, Big band Zagorje z Matevžem Šaleharjem – Hamom in Petar Grašo.

Na Zagorski noči, ki bo v soboto, 5. avgusta, pa bodo od 21. ure dalje na osrednjem odru koncertirali Uroš Ržišnik z bandom, Hard Division, Nina Pušlar in Crvena jabuka, pred tržnico Pod uro pa bo zbrane zabaval ansambel Za ka pa ne.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor