Trbovlje
Trboveljski policisti so prejeli obvestilo o najdbi denarja – 20 evrov – na bankomatu pri delavskem domu. Lastnik lahko denar z dokazilom o dvigu prevzame na PP Trbovlje. Zvečer pa so prejeli obvestilo o prometni nesreči s pobegom na parkirišču.

Zagorje ob Savi

Zjutraj se je na regionalni cesti na Trojanskem klancu zgodila prometna nesreča – prišlo je do povoženja divjadi. Policisti so na kraju prometne nesreče odstopili od preiskovanja in udeležencu v nesreči izdali potrdilo. Truplo divjadi je odstranilo pristojno lovsko društvo. Popoldan so v bližini železniške postaje Zagorje ob Savi gorele naplavine in podrast. Požar so pogasili gasilci PGD Zagorje – mesto, policisti PP Zagorje pa zbirajo informacije zaradi suma kaznivega dejanja –  povzročitve splošne nevarnosti. Storilca še iščejo, svoje ugotovitve pa bodo posredovali pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu. Popoldan so policisti na regionalni cesti v Hrastniku pri Trojanah pri nadzoru prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega so ugotovili, da ne izpolnjuje pogojev za vožnjo motornega vozila in da je vozil motorno vozilo po poteku veljavnosti prometnega dovoljenja. Vozniku so vozilo na podlagi zakona zasegli, zoper njega pa uvedli postopek o prekršku z vložitvijo obdolžilnega predloga na Okrajno sodišče v Trbovljah. Ker je vozil brez prometnega dovoljenja, so ga tudi oglobili. Popoldan so v Kisovcu posredovali na javnem kraju, kjer je prišlo do kršitve javnega reda in miru.

Hrastnik

Zvečer so hrastniški policisti zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru posredovali v Kisovcu. Kršitelja so pridržali, saj se kljub opozorilom ni pomiril.

ZT

Prejšnji članekSvetniki tudi o nakupu Spektra in Svee
Naslednji članekIzničili “minus”, a na račun občanov