petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

V Trbovljah vlomi, v Zagorju prometne nesreče

PP Zagorje
V sredo, 23. avgusta, se je na Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri je voznica osebnega vozila trčil v drugo vozilo, nato pa s kraja pobegnila. Nesrečo je policistom prijavil oškodovanec, ti pa so nato povzročiteljico izsledili in jo ustrezno kaznovali.

Policisti bodo kazensko ovadili občana, za katerega se je izkazalo, da jim je v razgovoru prikrival podatke.

Na policijsko postajo se je zglasil občan in povedal, da se je peljal po regionalni cesti čez Bevško, kjer je z vozilom zapeljal na vogal odrezane asfaltne plasti, ki je v obnovi, in poškodoval podvozje vozila.

V Podkumu pa je občan sosedu izpulil mejnike, zaradi česar ga bodo kazensko ovadili.

Se je pa včeraj zgodila tudi prometna nesreča, v kateri so se vsi udeleženci lažje poškodovali. Nesrečo je povzročil voznik kombiniranega vozila, ko je pri prehitevanju trčil v voznico, ki je pred njim pravilno zavijala levo.

Policisti so se odzvali na anonimno prijavo, da v Hrastniku nekdo posluša preglasno glasbo, vendar na kraju dogodka kršitve ni bilo.

PP Trbovlje

Neznanec je na vratih ene od trboveljskih trgovin poškodoval ključavnico, o čemer policisti še zbirajo obvestila. Iz poslovnega prostora v Trbovljah pa so vlomilci odnesli nekaj manjših predmetov in denar.

ZT

Isti avtor