petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

V Trbovljah pretep, v Zagorju strup

PP Zagorje

Policisti so prejeli obvestilo iz veterinarske ambulante o najdbi kosa mesa, v katerem naj bi bil nameščen strup za podgane. Policisti so ugotovili, da je kos mesa našel občan na svojem vrtu. Policisti primer še preiskujejo.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z oplaženjem vozil. Voznika sta trčila z vzvratnimi ogledali, po trčenju pa je eden od njiju odpeljal naprej, brez da bi se ustavil in nudil podatke drugemu udeležencu.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo pobegom na parkirišču. Policisti so ugotovili, da je neznani voznik 23. oktobra v večernem času trčil v oškodovančevo parkirano vozilo ter po trčenju odpeljal s kraja, ne da bi oškodovancu nudil podatke.

V večernem času je voznik na regionalni cesti Zagorje – Kisovec povozil divjad in trčil v obcestno ogrado. Policisti so opravili ogled vozila in opravili postopek.

PP Trbovlje

Policisti PU Ljubljana so bili 25. oktobra okoli 5. ure obveščeni o dogodku v Trbovljah, v katerem je ena oseba utrpela poškodbe. Po doslej zbranih obvestilih je znano, da naj bi znanca popivala v stanovanju, kjer je med njima prišlo do spora in fizičnega obračuna. Oba udeleženca sta zaradi poškodb iskala zdravniško pomoč v SB Trbovlje. Dogodek še preiskujejo.

ZT

Isti avtor