ŠD Škofljica Pekarna Pečjak – RK Dol TKI Hrastnik 25:33 (12:17)
Športna dvorana Škofljica, gledalcev 100. Sodnika Košir in Knez M.

Škofljca: Nered 7, Pangerc, Jovanovič 1, Regner 4(3), Virant, Huskić, Pečjak, Zgonec 1, Garvas 1, Žnidaršič 5 (2), Matajič, Marolt 2, Lešek, Slanc, Kovačič 1 (1), Dolinšek-Kogoj 3. Trener Obajdin Parfant

Dol TKI Hrastnik: Hribernik, Sikošek, Žekar; Brilej 11, Klepej 8, Ajdari 8(3), Zore 1, Bauerheim 1, Guček, Hribšek 1, Robnik, Ramić 1, Ribič, Jakopič, Simončič, Moljk 1. Trener Cenkar

7m: 8(6); 4(3)

Izključitve: 8 minut; 4 minute

Dolski rokometaši se z gostovanja v Škofljici po zanesljivi igri domov vračajo z novim parom točk. Le v začetnih minutah in vodstvu 6:4 so domači še lahko držali stik s “kemičarji”.Potem pa so Dolani upravičili vlogo favorita in z delnim izidom 5:1 prešli v zanesljivo vodstvo, ki ga do konca tekme niso več izpustili iz rok.

Tudi na tej tekmi sta največji delež k zmagi prispevala prva strelca tekme Klemen Brilej in kapetan Gregor Klepej. Dolska obramba še naprej ostaja najboljša v ligi, tudi po zaslugi sinočnjih odličnih obramb Klemna Sikoška in Jana Hribernika. Slednji se je izkazal z dvema obranjenima 7-metrovkama.

S to zmago in porazoma največjih tekmecev Krima – Olimpije in Šmartnega, so se dolski rokometaši zopet zavihteli na prvo mesto v 1. B državni rokometni ligi. V naslednjem krog bo v dvorani Dolanka na Dolu, gostovala ekipa Mokerc- Ig.

Zoran Zore