Danes okoli 11.30 ure se je na glavni cesti Trbovlje-Zagorje zgodila prometna nesreča. Po podatkih PU Ljubljana je 18-letni voznik osebnega vozila znamke Seat ibiza vozil po glavni cesti iz smeri Trbovelj proti Zagorju ob Savi, kjer je  pred Zagorjem na delu ceste, ki pripelje v ostrem levem ovinku (pri ribogojnici) domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčilo v vozilo znamke Fiat doblo, 32-letnega voznika, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.
V nesreči sta 18- in 32-letna voznika utrpela lažje poškodbe, lažje poškodbe je utrpel tudi 18-letni potnik spredaj desno v vozilu Seat ibiza, medtem ko je bil 17-letni potnik zadaj v vozilu Seat ibiza huje poškodovan in z reševalnim vozilom odpeljan v SB Trbovlje, kjer pa je kmalu po nesreči zaradi posledic poškodb umrl.

Cesta je bila zaradi zbiranja obvestil zaprta do 15. ure. Ogleda sta se udeležili tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka.

ZT