PP Zagorje
Policisti so si ogledali parkirišče, kjer je neznanec poškodoval kljuko parkiranega osebnega avta. Policisti v zvezi zadeve še zbirajo obvestila, nato sledi ustrezen ukrep.

Policiste so obvestili o telesnih poškodbah moškega, ki je bil sprejet na zdravljenje v bolnišnico. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja najdbe poškodovanega so ugotovili, da je moški padel po brežini, pri tem pa se poškodoval. V zvezi ugotovitev bodo policisti obvestili pristojno ODT.

Policiste so obvestili o sumu onesnaženja potoka Medija. Ugotovili so, da ne gre za onesnaženje, je pa prišlo do izpusta mulja iz bazenov podjetja ETI d.d.. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti napisali poročilo na pristojne inšpekcijske službe.

Policisti so sprejeli prijavo o sumu tatvine osebnega avtomobila v Ljubljani. Oškodovanec je bil sprejet na zdravljenje v UKC Ljubljana, neznanec pa je ukradel parkirano vozilo. Lastnika je s tem oškodoval za okoli 1000 EUR. Policisti še zbirajo obvestila.

Policisti so imeli delo tudi z intervencijo na javnem kraju, kjer sta se sprla soseda.

 PP Trbovlje

V dopoldanskem času so policiste obvestili, da je za zdaj še neznan voznik trčil v parkirano vozilo in odpeljal s kraja »nesreče«. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

ZT