Policisti PP Zagorje ob Savi so bili obveščeni o tatvini športne blazine in smuči z vezmi v vzgojno izobraževalnem zavodu. O zadevi še zbirajo obvestila. Policisti so opravili kontrolo gostinskega lokala, ki je obratoval prek delovnega časa. Sledi predlog drugemu prekrškovnemu organu. O dogodku pa bo obveščena pristojno služba Centra za socialno delo. Na policijsko postajo se je zglasil občan in prijavil, da je od neznanca prejel ponarejeni bankovec za 100 evrov. Policisti zbirajo obvestila, zoper kršitelja sledi kazenska ovadba.

Policijska patrulja je intervenirala v športni dvorani Zagorje, kjer je bil med igro nogometa izključen igralec, ki je potem v jezi razbil steklo in se porezal po roki. Na kraju so že bili reševalci, ki so igralca odpeljali v nadaljnjo zdravstveno oskrbo.Odgovorna oseba ni želela podati predloga za poškodovanje tuje stvari.

Na območju Ravenske vasi in Sela pri Zagorju je pes ugriznil občana. O dogodku bo obveščen Veterinarski urad Republike Slovenije, po vseh zbranih obvestilih pa sledi ustrezen ukrep.

Policisti so posredovali tudi na območju PP Hrastnik, kjer je občan poslušal preglasno glasbo in motil nočni mir in počitek. Izrekli so mu opozorilo.

ZT