Zagorje
Policisti so v sredo, 19. aprila, dvema mladoletnikoma zasegla cigaretni zavitek z zeleno in rjavo mešanico posušene rastline. Če bo analiza pokazala, da gre za prepovedano drogo, bodo zoper oba kršitelja uvedli obdolžilni predlog.

Zaradi kršitve zakona o javnem redu in miru pa so izrekli globo moškemu, ki je bil preveč opit, da bi lahko hodil. Nanj so policiste opozorili občani, zato so ga policisti pospremili do doma. Zdravniške pomoči opit občan ni potreboval.

Zagorski policisti so posredovali tudi v Hrastniku, kjer je pred stanovanjsko hišo s pobočja padla večja skala in poškodovala vetrolov. Intervenirali so tudi gasilci.

Trbovlje

V jutranjih urah so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznik osebnega vozila pri vzvratni vožnji trčil v nepravilno parkirano vozilo oškodovanca. Povzročitelju so zaradi nepravilne vzvratne vožnje izdali plačilni nalog, nato pa ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi tega so mu vozilo zasegli in bodo zoper njega podali obdolžilni predlog.

Hrastnik

V Hrastniku je 19. aprila ob pol petih zjutraj nekdo poskušal vlomiti v gostinski lokal, malo kasneje pa dejansko vlomil v sosednji lokal, pri čemer je lastnika oškodoval za 100 evrov.

Za 150 evrov pa je neznanec oškodoval lastnico, ki ji je ukradel prenosni telefon. Policisti o tatvini podatke še zbirajo.

ZT

Prejšnji članekDefibrilator tudi v Gabrskem
Naslednji članekGimnazijci s srcem