V petek, 30. junija, je bila bogata izložba trgovine Moda v Trbovljah še dodatno okrašena. Ob vhodu  v trgovino so bili pritrjeni rojstnodnevni baloni. 25 let je že, odkar Slavica Tripunović na Rudarski cesti 2a vodi svojo trgovino in je na voljo strankam. Da so stranke res zadovoljne, priča tudi ganljivo pismo s čestitkami in zahvalo, ki ga je Slavici Tripunović ob obletnici poslala ena med njimi.  Uspešni podjetnici so prišli čestitat tudi trboveljska županja Jasna Gabrič, poslovni partnerji, dobavitelji in prijatelji.
Moda za ženske in moške

V letih poslovanja se je ponudba v trgovini širila, strankam je na voljo vedno več kakovostne izbire. Slavica Tripunović je obnovila in preuredila tudi svoj poslovni prostor. »Vse v dobrobit strankam,« poudarja in priznava, da so jo stranke sprejele z veseljem, saj se lahko v trgovini v kakovostna modna oblačila odenejo tako ženske kot moški. Oboji se tudi vedno radi vračajo.

Svečana, poslovna in vsakodnevna

Pestra ponudba, prijaznost zaposlenih in korekten odnos so tiste kvalitete, ki jih trgovina Moda izžareva že 25 let. Pred velikimi trgovskimi centri se lahko pohvali s prednostmi, kot so pristna in iskrena komunikacija med stranko in prodajalko. V Modi namreč vsaki stranki svetujejo, iskreno priznajo, če ji kakšen kos oblačila ne pristaja, in ji znajo ponuditi takšna, ki je stranki pisan na kožo. Prilagajo se tudi potrebam in željam, na voljo imajo oblačila za svečane in poslovne priložnosti, pa tudi za prosti čas.

Raje manj, a kakovostno

Slavica Tripunovič zase pravi, da ji je osebno najbolj všeč modna klasika, oblačila rada kombinira, pristajajo pa ji vse barve. Pri modi nima vzornice, ji je pa trenutno všeč stil Melanije Trump. Sicer pa je oblačenje osebna odločitev in predvsem stvar finančnega stanja stranke. »Opažam pa, da se nakupovalne navade strank menjajo. Odločajo se za to, da raje kupijo manj, pa tisto kakovostno.«

TPK

Prejšnji članekO energetskem potencialu srednje Save
Naslednji članekŽupan sprejel Uroša Stoklasa