Na prireditvi, kjer so mladim skakalcem in skakalkam podelili medalje in pokale, je bilo precej predstavnikov in predstavnic zagorskega skakalnega kluba.
Na vseslovenskem pokalu je v kategoriji članov Andraž Pograjc dosegel peto mesto. V kategoriji deklice do 15 let se je na 3. mesto uspelo zavihteti Lari Logar. V kategoriji dečki do 14 let je Taras Tratnik pristal na 2. mestu, v kategoriji dečkov do 13 let pa je bil Lovro Peitl četrti. V kategoriji deklice do 11 let je na najvišjo stopničko stopila Katarina Pirnovar. Tudi dečki se niso nič slabše odrezali, saj je v kategoriji do 11 let prvo mesto pripadlo Aneju Razpotniku, v kategoriji do 10 let pa je bil Damjan Zupanec drugi. V kategoriji cicibank do 9 let je bila Ula Vodlan peta, prav tako sta si v kategoriji cicibanov do 9 let peto mesto razdelila Damjan Zupanec in Lovro Percl Seručnik. V nordijski kombinaciji, ki vključuje skoke in tek, je bil v kategoriji mladincev do 20 let na drugo mesto uvrščen Rok Juvančič.

Na pokalu v Štajersko – koroški regiji so tako v kategoriji dečkov do 13 let, v kategoriji dečkov do 12 let in v kategoriji dečkov do 11 let zmagali Lovro Peitl in Dominik Zupanec ter Anej Razpotnik. V kategoriji deklic do 11 let je bila prva Katarina Pirnovar, druga pa Tinkara Mlekuž. V kategoriji cicibank do 9 let je bila prva Ula Vodlan, cicibana do 9 let, Damjan Zupanec in Lovro Percl Seručnik, pa sta bila tretji in peti.

ZT

Prejšnji članekTradicionalni zajtrk za otroke
Naslednji članekOtroci v spomin žrtvam prometnih nesreč