četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Uspešni Izlačani

Za največ veselja je poskrbel Klemen Pograjc, ki je zmagal v kategorijah do 42 in 47 kilogramov, v istih kategorijah je takoj za njim na stopnički stal Tomi Sešlar s srebrnima medaljama.

Lovro Kavzar je v kategoriji do 28 kilogramov prav tako osvojil prvo mesto, kategorijo višje pa sta si s klubskim kolegom Lanom Filejem razdelila tretje mesto. Slednji je nastopil tudi kategorijo višje, kjer je posegel po medalji srebrnega leska.

K uspehom klubskih kolegov je srebrno medaljo dodal Alen Odlazek in v isti kategoriji bronasto še Žan Feštanj. Tudi Vid Kovač je z zmago pri dečkih poskrbel, da so bili njegovi podporniki zadovoljni. Niko Sešlar je v najštevilčnejši kategoriji turnirja zmagoval borbo za borbo in na koncu domov odšel kot zmagovalec. V isti kategoriji pa je Drejc Šikovec na svojem prvem mednarodnem turnirju zasedel tretje mesto.

Lepo število medalj sta zaključili predstavnici deklic, kjer je Eva Hribar v svoji kategoriji premoč priznala šele v finalu in se okronala s srebrnim odličjem.

Lili Sešlar pa je poskrbela za še več veselja, stopila na najvišjo stopničko in se veselila prvega mesta.

Z odličnimi rezultati so Izlačani zaključili še en domači turnir, ki pa ne bi bil mogoč brez sponzorjev in podpornikov kluba, ki so se jim ob uspešno zaključenem tekmovanju iskreno zahvalili.

M. Izlakar

Isti avtor