ponedeljek, 27 maja, 2024

Iz te kategorije

Ukradli tele

Zagorje ob Savi
V soboto, 17. septembra, so policisti sodelovali na prireditvi ob Evropskem tednu mobilnosti, kjer so predstavili svoj poklic, opremo in policijsko službeno kolo.

V nočnem času pa so že morali na delo. Neznanec je na parkirišču namreč povzročil nesrečo in pobegnil.

Posredovali so tudi pred gostinskim lokalom v centru Zagorja, kjer se je odvijala javna prireditev. Med obiskovalci je prišlo do spora in izzivanja k pretepu. Policisti še zbirajo potrebna obvestila. Obvestila zbirajo tudi o okoliščinah suma storitve prekrška, ki ga obravnava Zakon o omejevanju porabe alkohola.

Trbovlje

Policisti so v petek, 16. septembra, popoldne izrekli opozorilo vozniku, ki je parkiral avto pred tujo garažo in s tem oviral dostop lastniku.

V soboto zjutraj so obravnavali tatvino teleta, pasme LS limuzin, rjave barve.

Popoldne so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru, kjer sta se sprla soseda. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

Zvečer so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je konoplja. Po opravljeni analizi sledi hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

Zaradi glasne glasbe v gostinskem lokalu so kršitelju izrekli globo.

Hrastnik

Policisti so v petek dvakrat intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru, a elementov prekrška niso ugotovili.

Izdali pa so plačilni nalog lastniku gostinskega lokala, kjer je okrog 2.30 ure v nedeljo še vedno igrala glasna glasba.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor