Trbovlje
Policisti so obravnavali prometno nesrečo z udeležbo peške, ki se je pripetila že v popoldanskem času. V večernem času je peška odšla k zdravniku, kjer so ugotovili, da ima lahke telesne poškodbe, nakar se je zglasila na PP in zadevo prijavila. Zoper povzročiteljico sledi plačilni nalog.

Zagorje

V jutranjem času so na območju Dolgega brda vlomili v hišo, ki jo še gradijo. Iz nje je neznani storilec odtujil dve kosilnici na nitko znamke Husqvarna in Pover plus ter dve vrtni kosilnici znamke Husqvarna Swiel in Al-co in s tem oškodovanca oškodoval za približno 900 evrov. Policisti potrebna obvestila v zvezi kaznivega dejanja še zbirajo in bodo po vseh zbranih obvestilih svoje ugotovitve posredovali pristojnemu okrožnemu državnemu tožilstvu.

V popoldanskem času je na območju Izlak neznanec razbil steklo sprednjih levih vrat in oškodovanca oškodoval za približno 600 evrov. Policisti še preiskujejo okoliščine.

V popoldanskem času je na območju Izlak neznani storilec ukradel denar iz denarnice oškodovanke. Policisti še zbirajo potrebna obvestila.

ZT

Prejšnji članekPeter Kauzer in Škoda Malgaj
Naslednji članekV Gorah muzicirali