nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Ukradli srečke in kolo

PP Trbovlje

Minuto pred deveto dopoldan je občan policisteobvestil o zaparkiranju garaže. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

Malo po deseti uri je znan storilec namerno poškodoval lak na vozilu oškodovanke. Sledi kazenska ovadba.

PP Hrastnik

V torek, 21. avgusta ob 12.00 uri so policiste obvestili o tatvini denarja iz bankomata. Neznani storilec je lastnico oškodoval za 50 evrov.

Isti dan pet minut pred 21. uro so policiste obvestili, da pijani moški hodi po vozišču iz smeri Zagorja proti Litiji. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

PP Zagorje

Na območju Kisovca je zaenkrat neznani storilec ukradel kolo iz garaže stanovanjske hiše. Kolo je znamke Focus blue ridge, ser. št. HS734972, modre barve. Tat je lastnika oškodoval za okoli 350 evrov. Policisti še preiskujejo tatvino.

V Trbovljah so policisti PP Zagorje ob Savi obravnavali tatvino srečk v poslovnem objektu. Od upravičenca so prejeli zapisnik o prejemu predloga za pregon, vendar je ta zoper znano osumljenko predlog za pregon umaknil. Policisti bodo svoje ugotovitve posredovali na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

Sporočilo policistov

Zasavski policisti so poslali tudi tole sporočilo: »Ker se nezadržno bliža začetek novega šolskega leta, policisti vse udeležence v cestnem prometu opozarjamo na previdno vožnjo ter pravočasno predvidevanje v cestnem prometu. Na naših cestah bo ponovno večje število otrok in mladostnikov.

Previdno,varno in preudarno vožnjo pa še posebej svetujemo vsem voznikom koles, motornih koles in koles z motorjem (mopedov), slednje pa tudi pozivamo k uporabi homologiranih zaščitnih motorističnih in kolesarskih čelad.«

ZT

Isti avtor