sobota, 22 junija, 2024

Iz te kategorije

Ukradli robčke, našli telefon

PP Hrastnik
V petek, 25. avgusta, sta se sprli sosedi, zaradi česar so posredovali policisti. O dogodku še zbirajo obvestila. Zvečer so mladoletniku zasegli manjšo količino tablet, za katere sumijo, da so droga. Mladoletnika so izročili staršem, tablete pa poslali v analizo.
V soboto, 26. avgusta, nekaj po polnoči pa se je zgodila prometna nesreča. Povzročil jo je vinjeni voznik pri vzvratni vožnji.

PP Trbovlje

V petek so policisti oglobili voznika tovornega vozila, ki je med vožnjo po cesti raztresel tovor. Prav tako so oglobili občana, ki je kršil ukrep prepovedi približevanja določeni osebi. Popoldne se je po Trbovljah sprehajal gol moški in vznemirjal občane, ki so ga prijavili policistom. Tudi njemu so izdali plačilni nalog.
V soboto popoldne so policisti denarno kaznovali kršitelja, ki se je sprl z znancem. Zvečer pa so kršiteljico, ki je doma poslušala preglasno glasbo, le opozorili.
V nedeljo zvečer so ponovno izdali plačilni nalog, tokrat občanu, ki je zaradi opitosti obležal na javnem kraju. Zvečer so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

PP Zagorje ob Savi

V petek je občan policistom prijavil, da mu je neznani voznik trčil v ograjo in jo poškodoval. Policisti storilca še iščejo. V lokalu v Zagorju je občan žalil in grozil natakarici, zato so mu policisti izdali plačilni nalog. V soboto so oglobili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola in pri Orehovici prekoračil hitrost. Odvzeli so mu tudi vozniško dovoljenje. Plačilni nalog so izdali tudi kršitelju v Kisovcu, ki se je nedostojno vedel do občanke. Pridržali pa so občana, ki se je nedostojno vedel v zasebnem prostoru in se tudi ob prihodu policistov ni umiril. Samo opozorili pa so kršiteljico, ki je v enem od zagorskih lokalov kršila javni red in mir. V nedeljo so se sprli sosedje v enem od stanovanjskih blokov, vendar policisti prekrška ob prihodu niso zaznali. Na Rovah se je zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik trčil v divjad. Za 500 evrov škode pa je imel lastnik, ko je na njegovo parkirano vozilo padel del kovinske zaščitne ograje gradbišča. Na počivališču ob avtocesti v Lukovici je neznani storilec vlomil v naložen kontejner tovornega vozila in ukradel 15 kartonov vlažilnih robčkov.  Z dejanjem je storilec povzročil za 125 evrov materialne škode. Zadevo so zagorski policisti odstopili Domžalčanom. Na Policijsko postajo Zagorje pa se je zglasil tudi občan, ki je 26. avgusta v gostinskem lokalu našel mobilni telefon, znamke Samsung, v usnjenem etuiju zlate barve. Policisti pozivajo lastnika, da se s primernim dokazilom o lastništvu zglasi na PP Zagorje ob Savi,  kjer mu bodo telefon vrnili.

ZT

Previous article
Next article

Isti avtor