nedelja, 23 junija, 2024

Iz te kategorije

Ukradli pnevmatsko kladivo in ležalnika

PP Trbovlje
V petek, 26. avgusta, so policisti v dopoldanskem času so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve. Neznani storilec je namreč po prijavi Trboveljčana našel ovojnico z denarjem, ki jo je občani prej izgubil.

V popoldanskih urah so policiste obvestili, da so neznani storilci odtujil dva ležalnika izpred hiše v Trbovljah.

V soboto, 27. avgusta, so policiste dopoldne obvestili, da je za zdaj še neznani storilec iz gradbišča tekom noči ukradel pnevmatsko kladivo.

Nekaj pred 12. uro so  pri tatvini v trgovini prijeli Trboveljčana. Sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V nedeljo, 28. avgusta, so policiste okoli 15.30 ure obvestili o prometni nesreči s pobegom. Za zdaj še neznani voznik je trčil v parkirano vozilo.

Ob 20. uri so policisti posredovali zaradi  kršitev javnega reda in miru v lokalu v Trbovljah. Kršitelju so izrekli globo.

PP Zagorje

V petek, 26. avgusta, so policisti opravili intervencijo na javnem kraju, kjer je sosed zmerjal in žalil soseda. Policisti so zbrali obvestila in kršitelju na kraju izrekli globo.

Policisti so prejeli prijavo o sumu krivolova na ribniku. Preverili so okolico ribnika in gostinskega lokala, vendar sumljivih oseb niso odkrili.

V soboto, 27. avgusta, so policisti PP Zagorje pri kontroli terena opazili občana, ki je pričel bežati. Policisti so ga dohiteli in prijeli ter mu zasegli manjšo PVC vrečko, v njej pa alu folijo z neznano belo prašnato snovjo. Zaradi suma, da gre za prepovedano drogo, je bila snov zasežena in poslana v analizo. V primeru pozitivne analize bodo zoper kršitelja podali obdolžilni predlog.

Policisti so opravili intervencijo pri zasebniku, kjer je kršitelj izgubil telefonski aparat in zahteval denar. Policisti v zvezi zadeve še zbirajo obvestila.

Policisti so prejeli prijavo, da neznane osebe zbirajo denarna sredstva. Policisti so jih izsledili in ugotovili, da gre za tuje državljane. Legitimirali so jih in izvedli ustrezne ukrepe.

PP Hrastnik

V petek v popoldanskem času so policisti obravnavali tatvino treh akumulatorjev za semafor iz gradbišča v okolici Hrastnika. Neznani storilec je ukradel tri akumulatorje iz premičnih semaforjev in lastnika oškodoval za približno 400 evrov.

V dopoldanskem času so policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je pripetila na glavni cesti Hrastnik – Zidani Most. Neznani voznik belega kombiniranega vozila je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v stransko ogledalo voznika tovornega vozila in odpeljal s kraja nesreče ne da bi mu nudil svoje podatke. Na vozilu udeleženca je nastalo za približno 300 evrov materialne škode.

Policisti so tekom vikenda pri kontroli območja štirim občanom zasegli snov, za katero obstaja sum, da je prepovedana droga – konoplja rastlina. V vseh primerih bo snov poslana v analizo in v kolikor bo sum potrjen, sledi zoper kršitelje hitri postopek z izdajo odločbe.

ZT

Isti avtor