sobota, 22 junija, 2024

Iz te kategorije

Ukradli ograjo

Zasavski policisti so imeli pretekli vikend nekaj posla s tovornjaki. Eden izmed voznikov je sedel za volan tovornjaka s priklopnikom brez narejenega izpita za to kategorijo. Drugi tovornjak so poškodovali. Policisti so ujeli pijanega voznika in drogirano voznico. Štirikrat so posredovali zaradi kršenja javnega reda in miru. Posredovali so še zaradi podrtega drevesa na cesti, zaparkirane garaže in psa, ki je ogrizel občanko. Obravnavali so le eno prometno nesrečo in se ukvarjali s tatvino ograje in ogrodja balkonskega korita.


PP Trbovlje

V petek so obravnavali tatvino ograje in ogrodja balkonskega korita.

V soboto so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru v Kisovcu. Občan je pod vplivom alkohola žalil in vpil na občane na ulici. Ker ni upošteval ukazov policistov, da s kršitvijo preneha, so ga pridržali. Zaradi kršitev so izdali plačilni nalog.


PP Zagorje ob Savi

V petek so policiste obvestili o osebi, ki je razgrajala v Kisovcu. Policisti so ugotovili, da oseba potrebuje zdravniško oskrbo, zato so jo predali zdravstvenemu osebju.

Obravnavali so voznika tovornega vozila s pripetim priklopnim vozilom, ki ni imel vozniškega dovoljenja za vožnjo te skupine vozil. Vozniku so zasegli tovorno vozilo, čaka ga tudi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Obravnavali so voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0.65 mg/l). Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in odvzeli vozniško dovoljenje, ne bo ušel niti obdolžilnemu predlogu na pristojno sodišče.

Policiste so obvestili o kaznivem dejanja poškodovanja tovornega vozila in tatvine okrasnih pokrovov platišč.

V soboto so policiste obvestili o podrtem drevesu na relaciji Kisovec-Izlake, ki je oviralo promet. Drevo se je podrlo čez polovico cestišča, zato so drevo odstranili na rob cestišča in o tem obvestili upravljalce ceste.


PP Litija

V soboto so obravnavali kršitev javnega reda in miru v domačem okolju, izdali so plačilni nalog.

Pri kontroli prometa so ustavili voznico osebnega vozila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal rezultat 0,06 mg/l. Odredili so tudi hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog v organizmu, ki je bil pozitiven na več različnih drog. Prepovedali so ji nadaljnjo vožnjo, čaka jo še obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

V nedeljo so sodelovali skupaj z gasilci in reševalci pri nudenju pomoči poškodovani osebi. Občanka je naznanila, da jo je v naselju Zgornja Jevnica večkrat ugriznil pes.

Policiste so obvestili o kršitvi javnega reda in miru v Litiji. Kršiteljico čaka prekrškovni postopek.

Popoldne so policiste obvestili o vozilu, ki je zaparkiralo garažo v Litiji. Na vozilo so nalepili obvestilo o prekršku.

Nekaj pred 16. uro je v naselju Litija voznica osebnega vozila trčila v obcestni drog in poškodovala vozilo. V nesreči ni bila poškodovana. Policisti so odstopili od ogleda kraja nesreče.


Savus

Foto: arhiv Savus


 

Previous article
Next article

Isti avtor