petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Ukradli gorsko kolo

PP Zagorje
V ponedeljek, 19. junija, dopoldne so policisti skupaj z redarjem Medobčinskega inšpektorata in redarstva Zasavje dvema kršiteljema izdali obvestilo o prekršku zaradi napačno parkiranega vozila. Popoldne se je na Zasavski cesti zgodila prometna nesreča, ki ji je botrovalo kamenje na cesti. Oškodovanka pa je policiste obvestila, da ji je nekdo poškodoval avto na parkirišču. Policisti za storilcem še poizvedujejo.

PP Trbovlje

V Trbovljah je oškodovanec ostal brez registrskih tablic na vozilu, ki mu jih je nekdo ukradel s parkiranega vozila. Gre za tablice z oznako KP VE-750. Policisti so pri kontroli prometa zasegli vozilo 20-letniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, z izrabljenimi pnevmatikami, odklonil pa je tudi preizkus alkoholiziranosti oziroma pregled o uživanju prepovedanih drog.

Zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Noč ni bila mirna za Trboveljčana, ki mu je neznanec ponoči iz kleti v stanovanjskem bloku ukradel gorsko  kolo  znamke  Scott  ter  ga s  tem oškodoval za 1000 evrov. Popoldne pa je nekdo pri manevriranju na parkirišču ponovno trčil v tam parkirano vozilo, a je s kraja odpeljal, ne da bi o trku obvestil lastnika ali policijo. Kršitelja še iščejo.

ZT

Isti avtor