sobota, 15 junija, 2024

Iz te kategorije

Ukradel zajca

Poleg rednih nalog so policisti na območju Zasavja v zadnjih 48 urah obravnavali še krajo neregistriranega avtomobila, nasilje na vrati, spor med občanoma, prometne nesreče, kršitve javnega reda in miru, nasilje v družini in krajo zajca.

PP Trbovlje

Sprejeli so prijavo moškega, da mu je neznanec iz parkirišča v Trbovljah ukradel neregistriran osebni avtomobil znamke Opel Astra, zeleno modre barve, in ga s tem oškodoval za 700 evrov. Storilca še iščejo.

V popoldanskem času je neznanec v stanovanjskem bloku v Trbovljah razbil steklo vhodnih vrat in lastnike oškodoval za 200 evrov.

Popoldan so policisti posredovali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med dvema občanoma, pri tem so letele grožnje, poškodovan je tudi osebni avto.

PP Hrastnik

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Hrastniku. Izdali so obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Ukvarjali so se s kršitvijo javnega reda in miru v Hrastniku. Kršiteljici so izdali plačilni nalog.

Policisti so obravnavali tudi kaznivo dejanje nasilja v družini. Izrekli so prepoved približevanja, postopek pa še ni zaključen.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Radečah, kjer se je pri padcu lažje poškodoval motorist. Izdali so mu plačilni nalog.

Obravnavali so še vlom v objekt, od koder je neznanec odnesel zajca. Policisti storilca še iščejo-

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor