V soboto so trboveljski policisti ustavili 51-letnega voznika kolesa z motorjem.  Zaradi suma, da je vozilo predelano, je bil odrejen izredni tehnični pregled. Pri tem so ugotovili, da je vozilo dejansko predelano, da razvije večjo hitrost, zaradi česar  so mu vozilo zasegli.Zaposleni v trgovini v Trbovljah so zaradi tatvine prijeli 57-letnega občana. Policisti bodo zoper njega podali kazensko ovadbo.
V nedeljo je občanka policistom prijavila, da jo je po telefonu žalil in ji grozil poslovni partner.  O dogodku policisti še zbirajo obvestila. Podali pa so kazensko ovadbo zoper 31-letnika, ki ja namerno poškodoval domofon v stanovanjskem bloku.

V petek popoldne so v Zagorju prejeli prijavo o vstopu neznane osebe v starejšo nenaseljeno stanovanjsko hišo na območju Dolenje vasi. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznanec v hiši pregledal pohištvo, vendar ni ničesar odtujil.
V soboto dopoldne so policisti na območju Ravenske vasi preiskovali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča povzročil madžarski voznik tovornega vozila. Ta je s tovornim delom vozila trčil v streho stanovanjske hiše. Policisti so mu izrekli predpisano globo.
Dopoldne so bili policisti obveščeni tudi o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari v Kisovcu. Pri zbiranju obvestil so ugotovili, da je neznani storilec preko noči  po celotnem vozilu z neznanim ostrim predmetom  poškodoval lak vozila oškodovanca in tako povzročil  škode za okoli 1.500 evrov.  V nedeljo popoldne so obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. V Zagorju naj bi neznani storilec pristopil do vozila oškodovanca na vozišču in z nogo večkrat brcnil v vrata vozila.
V popoldanskem času so obravnavali še tatvino v Zagorju. Neznani storilec je s silo telesa razbil steklo vrat parkiranega osebnega avtomobila, tako vstopil v avto, odprl pokrov motorja, zatem pa od tam odtujil vžigalno tuljavo s pripadajočimi kabli. S tem je lastnika oškodoval za 200 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

ZT