V petek, 11. avgusta, je neznani voznik na parkirišču v Trbovljah trčil v parkirano vozilo  in  s  kraja  odpeljal,  ne  da  bi  o tem obvestil lastnika oziroma policijo. Isti dan so v Zagorju policisti dvakrat posredovali v gostinskem lokalu, kjer so poslušali preglasno glasbo. Pri svojem drugem obisku so kršitelju izdali plačilni nalog.
V nedeljo, 13. avgusta, je lastnik osebnega vozila policistom prijavil škodo na strehi vozila, ki mu jo je nekdo očitno namerno napravil na strehi vozila. Oškodoval ga je za 200 evrov.

V ponedeljek, 14. avgusta, je neznanec iz gospodarskega poslopja v Dobrljevem (Čemšenik) ukradel tri motorne žage. Policisti okoliščine kaznivega dejanja še raziskujejo.

Pazljivost je potrebna tudi pri izstopanju iz vozila na parkirišča. Ko je Zagorjan v ponedeljek izstopil iz vozila, je preveč naglo odprl vrata in s tem poškodoval drugo parkirano vozilo. Oškodovani je poklical policiste.

V torek, 15. avgusta, je Zagorjanka poklicala policiste, češ da v hiši vonja plin. Pri pregledu njene stanovanjske hiše pa niso odkrili posebnosti. Prav tako policisti niso ugotovili kršitve, ko so se odzvali na klic Zagorjanke, češ da jo moti glasno igranje harmonike pri sosedih.

ZT