Prvi trije dnevi tedna so bili za zasavske policiste kar pestri. Največ so se ukvarjali s prepovedanimi drogami. Ukvarjali pa so se tudi s krajo sesalca, manjšimi prometnimi nesrečami, onesnaženim voziščem, vožnji brez vozniškega izpita in gorečim avtomobilom v Ribčah. Gasilci pa so z blazinami nazaj na vozišče spravili avto, ki je nasedel na robniku ceste.

PP Hrastnik

V torek, 20. aprila, so policisti popoldan štirim osebam zasegli manjše količine snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snovi so poslali v analizo, sledijo ustrezni postopki.

Policisti so v sredo, 21. aprila, obravnavali tatvino sesalca iz prodajalne, neznanec je povzročil za okoli 600 evrov škode. Krajo še preiskujejo.

Isti dan v popoldanskem času so moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo, izvedli bodo ustrezen prekrškovni postopek.

PP Trbovlje

V ponedeljek, 19. aprila, so policisti dopoldan obravnavali prometno nesrečo, v kateri je do sedaj neznani voznik poškodoval vozilo na parkirnem prostoru. Policisti še zbirajo obvestila.

PP Zagorje ob Savi

V torek, 20. aprila, zjutraj so policiste obvestili o onesnaženem vozišču (razsutem pesku) na cesti med Zagorjem in Kisovcem. Policisti so v Kisovcu izsledili voznika tovornega vozila, ki je razsul pesek po vozišču in uvedli ustrezen prekrškovni postopek.

Isti dan dopoldan so policisti pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in mu zasegli vozilo. Kršitelja bo deležen obdolžilnega predloga na pristojnem okrajnem sodišču.

Isti dan popoldan so policiste obvestili o poškodovanju osebnega vozila.

V sredo, 21. aprila, v dopoldanskem času so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je nastala manjša materialna škoda in odstopili od ogleda.

PP Litija

V ponedeljek, 19. aprila, so policiste popoldan obvestili o sumu kršitev zakona o zaščiti živali. O dogodku še zbirajo obvestila, ustrezno bodo ukrepali.

V torek, 20. aprila, okoli 6. ure so policiste obvestili o prometni nesreči na glavni cesti med Ribčami in Litijo. V nesreči se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Povzročitelja čaka prekrškovni postopek.

Isti dan popoldan so osebi zasegli manjšo količino snovi, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Sledi standarden postopek.

V sredo, 21. aprila zjutraj so policiste obvestili o gorečem vozilu ob glavni cesti pri Ribčah. Vozilo je zgorelo v celoti, po prvih ocenah je do požara prišlo zaradi okvare vozila.

Nasedel na robnik

V sredo, 21. aprila, ob 20.48 je na Vodenski cesti v Trbovljah osebno vozilo nasedlo na robnik. Gasilci PGD Trbovlje mesto so vozilo dvignili z blazinami in postavili nazaj na vozišče.

Savus

Fotografija je simbolična

Prejšnji članekVrtine na Čečah
Naslednji članekAkrobati