PP Trbovlje

V petek, 6. oktobra, je Trboveljčanka policistom prijavila poslovno goljufijo. Ponudniku je plačala izdelavo protivlomnih vrat, ki pa jih do obljubljenega roka, 3. oktobra, niso naredili, kupnine pa ji tudi niso vrnili. Policisti zbirajo obvestila o incidentu, ki se je zgodil v petek dopoldne, ko sta se občana sprla zaradi parkiranja, pri tem pa je eden fizično obračunal z drugim in ga lažje telesno poškodoval. Popoldne so pri redni kontroli prometa ustavili voznico mopeda, ki je odklonila strokovni pregled ugotavljanja vožnje pod vplivom psihoaktivnih substanc. Poleg tega je bil moped tehnično neizpraven.

V soboto zjutraj so policisti intervenirali na javnem kraju, ker naj bi prišlo do spora med mlajšimi občani. Kršiteljem so izdali plačilni nalog, prav tako pa je eden izmed njih posedoval snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Dopoldne se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri pa udeleženca nista ustrezno izmenjala osebnih podatkov. Popoldne so policisti pridržali občana, ki je v pijanem stanju nadlegoval goste na javni prireditvi.

PP Zagorje

V petek je neznanec iz odklenjene ute na območju Zagorja ukradel motorno žago, znamke Husqarna, starejše izdelave, vredno okoli 200 evrov.

V soboto so bili policisti obveščeni o občanu, ki naj bi pred gostinskim lokalom nadlegoval mimoidoče. O kršitvi še zbirajo obvestila. Zvečer so pri kontroli prometa ustavili voznika, ki je prekoračil hitrost, vpostopku pa ugotovili, da je tudi alkoholiziran.

V nedeljo so obravnavali vlom v gostinski lokal na območju Zagorja, iz katerega je neznani storilec odtujil denar, in v klet, iz katere je neznanec ukradel ozimnico v vrednosti 50 evrov.

PP Hrastnik

V nedeljo ob 1.53 uri so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je voznik z osebnim vozilom zaradi neprilagojene hitrosti trčil v ograjo. V nesreči je nastalo za okoli 800 evrov materialne škode. Voznik je vozil pod vplivom alkohola.

ZT

Prejšnji članekTeden otroka v Evroparku
Naslednji članekSprejem za Kauzerja