četrtek, 18 julija, 2024

Iz te kategorije

Ukradel kolo

PP Trbovlje
V petek, 9. junija, so policisti občanu zasegli tablete, za katere sumijo, da so droga. Po opravljeni analizi bodo ustrezno ukrepali. Naslednji dan so pri kontroli prometa odvzeli vozniško dovoljenje vozniku, ki je vozil pod vplivom alkohola. V nedeljo je nekdo ukradel nafto in akumulator iz parkiranega tovornega vozila. Policisti še zbirajo obvestila.

PP Zagorje

V petek so policisti v Kisovcu izdali plačilni nalog kršiteljema, ki sta se vinjena nasilno vedla drug do drugega na javnem kraju. V nočnem času pa so ukrepali tudi proti lastniku gostinskega lokala, ki je kršil Zakon o omejevanju porabe alkohola.

V soboto je oškodovanec policistom prijavil izgubljen mobilni telefon, o čemer policisti še zbirajo obvestila. Nekdo je poskusil vlomiti v zapuščeno starejšo hišo v Zagorju, o čemer so občani obvestili policiste. Prepozni pa so bili pri tatvini v Kisovcu, kjer je zvečer neznanec vlomil v klet in iz nje odnesel kolo, znamke Lombardo F – Cross z dodatno opremo ter nosilec za kolo. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

ZT

 

Isti avtor