Preko vikenda so policisti na območju Zasavja poleg ostalih rednih nalog obravnavali še nekaj manjših prometnih nesreč, vlom v gostinski lokal, kršitve javnega reda in miru ter krajo glavnika iz frizerskega salona.
PP Trbovlje
Petek, 24. julij
V popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi nepravilnega srečevanja med voznikoma osebnih avtomobilov. Pri tem je nastala le materialna škoda, policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.
V nočnem času so policisti intervenirali v Trbovljah, ker je 57-letnik vpil in se nedostojno vedel do svoje žene.
Sobota, 25. julij
Ponoči je neznanec vlomil v gostinski lokal v Trbovljah in iz notranjosti odtujil različne predmete in lastnika oškodoval za okoli 2.000 evrov, policisti vlom še raziskujejo.
Prav tako v nočnem času je neznanec vlomil v frizerski salon v Trbovljah in iz njega odnesel glavnik. Policisti tatvino raziskujejo.
Ponoči so intervenirali v Trbovljah, ker je prišlo do spora med sosedoma. Po vseh zbranih obvestilih bodo izvedli ustrezen ukrep.
Nedelja, 26. julij
Zaradi glasne glasbe so v nočnem času intervenirali v Trbovljah ter 27-letnemu kršitelju izrekli opozorilo.
PP Zagorje ob Savi
Petek, 24. julij
Popoldan se je v Zagorju ob Savi pripetila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Nastala je manjša materialna škoda, policisti so odstopili od ogleda kraja nesreče.
Obravnavali pa so prometno nesrečo na parkirišču, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo.
Sobota, 25. julij
V jutranjem času se je v Kisovcu zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen voznik tovornega vozila s priklopnikom (cisterna, ki je bila prazna). Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v avtobusno postajališče. Pri tem se je voznik tovornjaka lažje telesno poškodoval. Policisti so mu izdali plačilni nalog.
Nedelja, 26. julij
Policisti so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, neznanec je poškodoval vozilo v Zagorju ob Savi.
Savus
Fotografija je simbolična.

Prejšnji članekV nedeljo ni bilo okužb v Zasavju
Naslednji članekKljub vsem težavam je žetev uspela