Predstavljamo vam NAS Synology kot možno alternativo kompleksnejšim rešitvam za vodenje manjših in malih podjetij, saj je v naboru programske opreme brezplačno na voljo vse, kar podjetja potrebujejo. Funkcionalnosti so povsem primerljive z dražjimi rešitvami.
Upravljajte poštni račun

Poštni strežnik - Mail Server
Poštni strežnik – Mail Server

Synologyjeva rešitev Mail Server omogoča spremembo vašega strežnika NAS v poštni strežnik, ki podpira protokole SMTP, POP3 in IMAP. Z njim boste svoje poštne račune in sporočila upravljali centralno in neposredno na strežniku NAS. Do njih pa boste dostopali s katerokoli napravo s pomočjo aplikacije Mail Station.

 

Gostite spletne strani in aplikacije

Spletni strežnik - Web Server
Spletni strežnik – Web Server

Z aplikacijo Web Station, ki jo brezplačno prenesete s Synologyjeve spletne strani, boste lahko s svojim strežnikom NAS gostili tako dinamične spletne strani kot tudi številne spletne aplikacije s tehnologijo MySQL & PHP (Content management, CRM, sisteme e-Commerce).

 

Za delo od doma ali na poti

Oddaljeni dostop - VPN Server
Oddaljeni dostop – VPN Server

VPN Server omogoča varen dostop iz oddaljene lokacije do strežnikov in ostalih virov znotraj lokalnega omrežja podjetja. Rešitev lahko uporabljate za delo od doma ali na poti. VPN je zasebno omrežje, ki uporablja javno infrastrukturo (splet) za zagotavljanje varnih in kodiranih povezav za prenos podatkov.

 

Vse na enem mestu

Datotečni strežnik - File Server
Datotečni strežnik – File Server

Strežnik NAS Synology je eden od preprostejših načinov centralizacije strežnikov podjetja v enoto, ki jo je mogoče preprosto upravljati z enega mesta. Poleg tega je preprosto nadgradljiv, vedno na voljo in omogoča vrsto možnosti za varnostno kopiranje dragocenih podatkov.

 

 

FTP
FTP

Naprave Synology NAS lahko prevzamejo vlogo strežnika FTP (File Transfer Protocol), ki uporabnikom omogoča dostopanje do skupnih map in datotek kjerkoli imajo na voljo povezavo s spletom.

 

Synology je še veliko več

Veliko uporabnikov ne želi prenašati svojih občutljivih podatkov v oblačne storitve. S strežnikom NAS Synology bo ta problem odpadel.

Za nasvet, nakup in implementacijo nas pokličite na 03 56 58 470 ali nam pišite: prodaja@planis.si. Na voljo imamo vse modele strežnikov NAS Synology.

Ne pozabite

Za dolgoročni uspeh potrebujete partnerja, ki vam bo z ustrezno podporo na področju informacijske opreme, rešitev in storitev znal zagotoviti prednost pred vašo konkurenco. V Planisu s ponudbo opreme, storitev ter celovitih in tehnično dovršenih rešitev svojim klientom zagotavljamo optimalno informacijsko podporo za učinkovito, varno in nemoteno poslovanje. Prepričani smo, da lahko s svojo konkurenčno ponudbo, bogatimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagamo tudi vam.

Zaupajte nam svoj informacijski sistem

Kakovost, strokovnost in učinkovitost našega dela je povezana z izbiro proizvajalcev in strateških partnerjev, ki zagotavljajo gradnike, na katerih so zgrajene naše rešitve. Z njihovimi produkti izpolnjujemo vse potrebe in zahteve naših kupcev po sodobnih in varnih informacijskih sistemih.

Naše celovite IT rešitve poskrbijo za nemoteno delovanje celotnega informacijskega okolja v vašem podjetju:

  • Infrastruktura (strojna in programska oprema).
  • Internetne rešitve (urejanje gostovanja e-pošte, spletnih strani in portala ter varno arhiviranje podatkov).
  • Poslovne rešitve (pisarniške rešitve, rešitve za podporo standardnih ter specialnih poslovnih procesov).
  • Virtualizacija.
  • Storitve v oblaku.

4 koraki do optimizacije:

  1. korak: Analiziramo stanje IT okolja.
  2. korak: Svetujemo in pripravimo rešitev za izboljšanje IT okolja.
  3. korak: Implementiramo izbrane IT rešitve.
  4. korak: Nudimo tehnično podporo, vzdrževanje in posodabljanje IT okolja z najnovejšimi tehnologijami.

PR objava

planis-logo-1Planis d.o.o.
Cesta Borisa Kidriča 3
1410 Zagorje ob Savi

PE LJUBLJANA:
Leskoškova 6
1000 Ljubljana

T: 03 56 58 470
W: http://www.planis.si
E: prodaja@planis.si