četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Trpeli pločevina in pešci

Trboveljski policisti so bili v petek, 15. januarja, obveščeni o poškodovanem vozilu znamke BMW 116. Neznani storilec ga je opraskal (poškodoval barvo) in s tem lastnika oškodoval za okrog 500 evrov. Istega dne so malo pred 21. uro posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru. Ugotovili so, da sta se v stanovanju sprli stanovalki, in obema izdali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.
V soboto, 16. januarja, je nekdo okradel prodajalno v Trbovljah, malo pred 10. uro pa se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri sta bili udeleženi voznici osebnega vozila znamke Audi in Seat Ibiza.

V nedeljo, 17. januarja, je neznanec ukradel brisalec iz osebnega vozila Renault Scenic in lastnika oškodoval za okoli 100 evrov. Policisti pa so okrog 19. ure posredovali tudi v stanovanju in kršitelju javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

V Zagorju se je v petek, 15. januarja, okrog 13. ure zgodila prometna nesreča s poškodbami. Ugotovljeno je bilo, da je peško na prehodu za pešce zbil osebni avtomobil. Po trčenju je voznica svoje vozilo ustavila in nudila pomoč peški, vendar sta nato obe kraj zapustili. Peška je zaradi bolečin naknadno iskala zdravniško pomoč. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, da bi izsledili udeleženo voznico osebnega vozila.

Prometna nesreča se je v nedeljo, 17. januarja, zgodila tudi v Hrastniku. Policisti so na kraju dogodka ugotovili, da  je 41-letni voznik osebnega avtomobila znamke Renault Scenic vozil po ulici Novi log, iz smeri doma upokojencev proti hiši Log 29. Ko je pripeljal v križišče, v bližini naslova Novi log 7/a, kjer čez vozišče poteka  prehod za pešce, je trčil v 58-letno peško, ki je takrat prečkala vozišče. Pri padcu je ta podrla še 55-letno peško, s katero sta skupaj prečkali vozišče. Po nesreči je voznik obe peški odpeljal v hrastniški zdravstveni dom, od tam pa sta bili odpeljani v trboveljsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da je 58-letnica v nesreči utrpela hude, 55-letnica pa lažje telesne poškodbe.

ZT

Prejšnji prispevek
Naslednji prispevek

Isti avtor