ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Trki, vandalizem, spori

PP Zagorje

V petek se je na policiste obrnil občan in prijavil, da ga je kršitelj zmerjal in žalil 6. in 15. aprila. Policisti bodo kršitelju po vseh zbranih podatkih podali plačilni nalog zaradi kršitve 6. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru. Na parkiranem osebnem vozilu v Kisovcu so policisti našli in zasegli ukradeno registrsko tablico. Iz bančne ustanove pa so bili obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 evrov. Bankovci za 50 in 20 evrov so najpogosteje ponarejeni, zato policisti občane, predvsem pa delavce v gostinstvu in trgovini opozarjajo, naj bodo še posebej pozorni pri sprejemanju gotovine. Na Izlakah se je zgodila prometna nesreča, v kateri je neznani voznik tovornega vozila zelene barve prevozil neprekinjeno črto na smernem vozišču in z ogledalom trčil v nasproti vozeče vozilo. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Iščejo tudi registrsko tablico z oznako LJ RE-85, ki jo je občan izgubil na relaciji Spar Zagorje-Čolnišče. Najditelj lahko pokliče na številko 113.

V soboto so policisti posredovali na javni prireditvi, kjer je obiskovalec s tribune na nogometno igrišče vrgel pirotehnično sredstvo, ki je zadelo sodnika. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo. Zvečer so izdali plačilni nalog vozniku osebnega vozila z lahkim priklopnikom, iz katerega mu je padlo več nepravilno zavarovanega tovora.

V nedeljo so policisti sodelovali na javni prireditvi Rudarski maraton, kjer so varovali traso in pomagali pri zapori cest.

V ponedeljek zjutraj so posredovali pri nesreči, v kateri je voznica osebnega vozila v Spodnjih Izlakah zbila srno. Voznici so izdali obvestilo o odstopu, za poginulo srno pa je poskrbel pristojni lovec.

PP Trbovlje

V petek se je na regionalni cesti v Trbovljah zgodila prometna nesreča z manjšo škodo. V soboto je neznanec na parkiranem osebnem vozilu napravil ris preko obeh bočnih delov in na prtljažniku vozila. S tem je lastnika oškodoval za 1.000 evrov. Policisti so izdali plačilni nalog partnerjema, ki sta se v stanovanjskem bloku sprla, nato pa fizično obračunala.

Na parkirišču v Trbovljah je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, na katerem je nastala materialna škoda za okrog 300 evrov. Policisti za povzročiteljem še zbirajo obvestila. V večernem času so policisti po prijavi občanov izsledili kršitelja javnega reda in miru, ki je s svojim obnašanjem ob cesti vznemirjal voznike. Izdali so mu plačilni nalog.

V nedeljo je občan klical policiste zaradi kršitve javnega reda in miru sosedov. Policisti so na kraju ugotovili, da je v stanovanjskem bloku v Trbovljah prišlo do spora med partnerjema in kršitelju izdali plačilni nalog.

PP Hrastnik

Na parkirnem prostoru se je 20. aprila zgodila prometna nesreča s pobegom. Kršitelj je z njo povzročil za 200 evrov škode. Ob 17.40 uri so policisti intervenirali v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer naj bi se gost nesramno obnašal do natakarice. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

V soboto, 21. aprila ob 8.45 uri so bili policisti obveščeni, da je občan udaril soseda. Policisti bodo zaradi nastalih telesnih poškodb zoper osumljenca podali kazensko ovadbo. Ob 11.45 uri so bili policisti obveščeni o glasni glasbi iz stanovanja in kršitelju izdali plačilni nalog. Ob 20.36 uri se je med Hrastnikom in Zidanim Mostom zgodila prometna nesreča, katere povzročitelj je pobegnil, a so ga policisti izsledili. V nesreči je nastalo za okoli 800 evrov škode.

ZT

Isti avtor