ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Trki, spori in vandalizem

Trbovlje
Na parkirišču v Trbovljah je v sredo, 5. oktobra, neznani storilec poškodoval steklo na osebnem  avtomobilu  in  s  tem lastnika oškodoval za približno 200 evrov. Na drugem  parkirišču  pa  je  nekdo pristopil  do osebnega avtomobila in z neznanim predmetom  naredil  več prask po laku vozila in s tem lastnika oškodoval za 1.500 evrov.

Popoldne so policisti 19-letni Trboveljčanki zasegli  neznano  snov,  za  katero  sumijo, da  je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njo sprožili prekrškovni postopek.

Zagorje ob Savi

Zaradi nepravilnega vključevanja v promet na prednostno cesto se je včeraj v Zagorju zgodila prometna nesreča, v kateri je nastalo za okoli 5000 evrov materialne škode. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Zagorju sta se pred trgovino srečala znanca, ki pa sta se zaradi starih zamer zelo sprla. Po besednem boju sta se lotila tudi fizičnega obračunavanja. Morali so posredovati policisti.

Policisti v Zagorju zbirajo obvestila o kaznivem dejanju, ki ga je zagrešil neznanec. Poškodoval je namreč reklamni pano.

ZT

Isti avtor